„Ne a változástól, az állandóságtól félj!” -Lao Ce

Pszicho életvezetés- A személyre szabott támogatás

Pszicho életvezetés- A személyre szabott támogatás

Találkozás a testem (lelkem) üzenetével

2017. május 15. - pszicho életvezetés

Mindig érdekes megtapasztalni, amikor a test tünet formájában üzenet küld. Az elmúlt 1 hétben pont ez történt velem is. Ez a mai egy kicsit személyesebb poszt lesz...

Egy friss tapasztalatomat  szeretném megosztani most veletek, hátha bátorítást tud adni másoknak is a testével való kommunikációhoz!

test_uzenete.jpg

Körülbelül 1 hete a hátamon egy faggyúmirigy begyulladt. Odáig fajult a dolog, hogy hatalmas, duzzadt, fájdalmas 3 cm átmérőjű gyulladt csomóként éktelenkedett a hátamon. Elmentem a bőrgyógyászhoz, aki közölte, hogy azonnal ki kell vágni a sebészeten. Hú- gondoltam magamban- ennek én egyáltalán nem vagyok a híve, biztos van valami más megoldás is. Ezerrel böngésztem dr. Google-t, ahogy egy jó laikus szokta, de ott is a a sebészetet ajánlották, mint végső megoldás.  Közben a helyzet egyre csak romlott, és odáig fajult a dolog, hogy szombat éjjel már azon voltam, hogy most azonnal rohanjunk el az ügyeletre kivágatni. Persze nem mentünk, hanem megvártuk a másnap reggelt.

És akkor egyszer csak bekattant valami (szakmai ártalom): elkezdtem kérdéseket feltenni magamnak (ilyen az, amikor akasztják a hóhért). Mikor is gyulladt be? Mi történt aznap este? Milyen gondolataim voltak? Mi az, ami nehézséget okozott az utóbbi időben? És akkor egyszer csak összeállt a kép, és záporoztak a válaszok is. A férjem meg csak hallgatta, ahogy kifakad belőlem minden, és csak mondom, mondom neki.

Aztán elindult a nap, már megvolt az elhatározás, hogy hétfőn elmegyek a sebészetre, beadom a derekamat, mert ez így nem mehet tovább…

De délután történt valami: kifakadt a dudor! Legnagyobb megdöbbenésemre megszűnt a feszítő, fájdalmas érzés!

Ma éjjel volt 1 hét óta először, hogy éjjel nyugodtan tudtam aludni, nem kellett minden fordulásnál óvatosnak lennem, és most is épp simán hátradőlve írom ezt a cikket!

A dudor még piros és csúnya, de nem fáj! Elindult a gyógyulás útján egy délután alatt! Ahogy belőlem kifakadt minden, ami bántott, feszített már egy ideje, a testemnek sem kellett tovább üzennie, hogy tennem kell valamit!

Jó találkozásokat kívánok minden önként vállalkozónak, aki szívesen kapcsolódna a teste üzeneteihez! :)

Ha segítségre van szükséged, keress bátran! 

Pszicho életvezetés a személyre szabott támogatás a nehéz élethelyzetekben! Elfogadó légkör, meghallgatás és problémamegoldás integratív szemléletben!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is, köszönöm!

Ha szeretnél máskor is olvasni tőlem, nyomj egy kedvelést a Fb-on!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichoeletvezetes.blog.hu/api/trackback/id/tr3612506149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása